Jeg har et lille issue med vores URL’er til eksterne formularer på forms.Når man opretter…

SB
IT-teknisk projektleder, IT og Digitalisering, Holstebro Kommune
02-06-2022
Spørgsmål

Jeg har et lille issue med vores URL’er til eksterne formularer på forms.

Når man opretter en indholdsside, kan man vælge en ”anvendelse” – herunder ”ekstern”. Dette tilføjer ordet ”ekstern” til sidens URL (/content/ekstern/), hvilket hjælper os ift. det generelle overblik + netscaling.

Af en eller anden grund tilføjes ordet "ekstern" dog ikke længere til URL'en, når man vælger denne anvendelse. Jeg er usikker på, hvor jeg kan rette dette. Går jeg ind i indstillinger>URL-aliasser>mønstre, kan jeg finde etiketter/mønstre, som refererer til nodes. Men hvor jeg finder nodes, og om det er her, fejlen findes, ved jeg ikke.

Det ene billede viser indholdssiden, hvor vi har været nødt til at skrive URL'en manuelt ind.
Det andet billede viser indstillinger for et mønster, som refererer til nodes.

Svar

IT-Konsulent, Rebild Kommune / Center Børn og Unge
17-01-2023

Hej Simon

Jeg tænker, du bliver nødt til at have fat i Bellcom (/leverandøren). Jeg kan ikke umiddelbart finde "nålen i høstakken".

/Lars

SB
IT-teknisk projektleder, IT og Digitalisering, Holstebro Kommune
02-02-2023

Hej Lars,

Tak for svar. Det er efterhånden en gammel sag, som vi fik løst for noget tid siden (juni 2022). Men jeg har rodet lidt i gemmerne efter det svar, vi fik fra BellCom, da de løste opgaven - måske andre kan få glæde af det, hvis de støder ind i lign. problemer:

"Intern / ekstern logikken findes via et felt på webformular siden. Dette felt har skiftet navn i os2forms forløbet. Derfor kom det ikke med i dannelsen af url'erne.
Vi har løst dette og gendannet urlerne. Og testet med Url1: Ekstern nægtes jeg nu adgang. Internt sendes jeg videre til SSO."

Vh. Simon Højgaard